Георги Петков: Гласувах за бъдещето на Добрич

„Гласувах за бъдещето на Добрич, защото в края на краищата това е смисълът на едни избори - да виждаме едно по-светло бъдеще”

Георги Петков: Гласувах за бъдещето на Добрич

Това заяви кандидатът за кмет на Добрич Георги Петков след като упражни правото си на вот със своето семейство. 




„Моето семейство винаги е стояло зад мен и винаги съм разчитал на него. Не случайно при откриването на нашата предизборна кампания аз изкарах като основен слоган, че ние – добруджанци, сме едно семейство и трябва да действаме с мисълта за доброто на всеки", заяви Петков. 

По неговите думи той и екипът му са се постарали да водят позитивна кампания, защото миналото не може да бъде променено, а единственото, което може да се промени е бъдещето. „Като добричлия аз вярвам в това, защото цял живот съм живял тук, тук съм роден, тук съм израснал, тук съм отгледал децата си. За всеки от нас е важно да виждаме смисъл те да останат, не само моите, а и на всички останали. Животът е тежък, нека да го направим по-лек не само в рамките на предстоящия мандат, а да мислим десетилетия напред. Нищо не може да се случи само с мисълта за денят, който следва след залез слънце, нека помислим за времето, в което нашият град може да бъде качествено управляван и планиран, така че всеки един от нас да вижда смисъл в своя живот тук, а не просто да го изживее”, сподели той.


„Честните избори са това, което ще даде увереност на всички ни, че нещата могат да се случат по друг начин. Призовавам нашите съграждани да гласуват, защото само гласуването може да ни защити от порочната практика на купуване на вота”, каза в заключение кандидатът за кмет на Добрич Георги Петков.