Поредна порция битки предстоят в Трета лига

Към десета поредна победа в първенството са насочили поглед футболистите на „Добруджа“

Поредна порция битки предстоят в Трета лига

Мачовете от XI кръг на първенството в Североизточна трета трета лига предстои да се изиграят днес. Две от битките са на територията на Добричка област. Безспорният лидер в шампионата – „Добруджа“ приема от 14,00 часа на стадион „Дружба“ състава на „Ботев“ /Нови пазар/. Макар и с някои кадрови проблеми, в лагера на „жълто-зелените“ се настройват да достигнат до десета поредна победа и да останат непоклатимо на върха в групата. Старши треньорът на домакините Светослав Петров няма да разчита в мача на продължаващият да лекува травма нападател Галин Стоянов. Извън сметките остава и капитанът Михаил Венков, измъчван от вирусно заболяване. При това положение наставникът отново ще прибегне до услугите на част от юношите на клуба, състезаващи се при старшата възраст.



По същото време в Дончево домакините от „Устрем“ приемат отбора на „Бенковски“ /Бяла/. Амбициите на състезателите от добричкото предградие са да продължат стабилните изяви от началото на сезона и да се утвърдят в челото на подреждането. Футболистите на „Калиакра“ /Каварна/ от своя страна гостуват на „Черноломец“ /Попово/, а тези на „Септември“ /Тервел/ в този кръг почиват.
Програма за срещите от XI кръг в Североизточна трета лига – 31.10 /четвъртък/, 14,00 ч.: Добруджа - Ботев /Н. пазар/, Устрем /Д/ - Бенковски, Черноломец /П/ - Калиакра, Суворово - Хитрино, Кубрат - Светкавица, Тополи - Шумен 2007, Септември /Т/ - почива.