Надежда Петкова: Гласувах за град с щастливи и усмихнати хора със самочувствие и уверени в бъдещето си

„Нека направим така, че утре да живеем по-добре, нека да направим така че утре да сме заедно, да си приказваме, да сме общност и да имаме бъдеще тук в Добрич”.

Надежда Петкова: Гласувах за град с щастливи и усмихнати хора със самочувствие и уверени в бъдещето си

Това заяви кандидатът за кмет на Добрич Надежда Петкова след като упражни правото си на вот, придружена от своето семейство. 




„Все още съм под въздействието на прекрасния концерт снощи, концерта на прекрасната Хилда Казасян, която с музика разказваше филми. Нека сега с думи да ви разкажа за един град, град с  хубави улици, нови тротоари, светъл, красив, зелен, с пейки, с детски площадки, с градинки, град с щастливи и усмихнати хора, хора със самочувствие и уверени в своето бъдеще. За такъв град за такъв Добрич гласувах днес”, сподели тя. 


Надежда Петкова призова жителите на Добрич да излязат и да дадат гласа си за бъдещето на своя град. „Аз съм Надежда и силно вярвам, че хората днес ще излязат и с увереност и смелост ще изберат така, че утре Добрич да не стои в изолация, Добрич да бъде в центъра на добрите  събития, Добрич да бъде град, който просперира, град, който се развива успешно, град в който хората да живеят по-добре, град, в който ние, нашите родители и нашите деца да имаме бъдеще”, заяви тя. 

„Аз съм убедена, че хората ще излязат, нека го направят, призовавам ги с цялото си сърце, защото наистина техният глас е безкрайно важен. Само и единствено по този начин ние ще кажем „Да” на нашето развитие и бъдеще тук в нашия град, в нашия Добрич. Нека направим така, че утре да живеем по-добре, нека да направим така че утре да сме заедно, да си приказваме, да сме общност и да имаме бъдеще тук”, каза в заключение кандидатът за кмет на Добрич Надежда Петкова.