Към четвърта победа са се устремили волейболистите

Добричлии затварят кръга у дома срещу „Марек Юнион – Ивкони“ /Дупница/

Към четвърта победа са се устремили волейболистите

Заключителен двубой от IV кръг на първенството в Суперлигата на България по волейбол при мъжете ще се изиграе днес в зала „Добротица“. От 18,30 часа на мрежата се изправят съставите на домакините от „Добруджа“ и „Марек Юнион – Ивкони“. Дупничани имат две победи и една загуба в актива си до момента, като заемат шесто място във временното подреждане. Домакините от своя страна са с пълен актив от точки, като при успех ще продължат силната си серия и ще оглавят отново класирането в елита.



Независимо че срещата ще се предава директно по телевизията по „Диема Спорт 2“, добруджанци ще разчитат отново на безрезервната подкрепа от страна на привържениците си. Новото за този домакински мач е, че зрителите ще трябва да подготвят по 3 лева за вход, а ученици и пенсионери ще продължават да влизат в зала „Добротица“ безплатно.

В останалите изиграни срещи от този IV кръг в Суперлигата се получиха следните резултати: „Нефтохимик“ /Бс/ - „Славия“ - 3:1, „Арда“ /Кж/ - „Черно море“ /Вн/ - 2:3, „Дунав“ /Рс/ - „Пирин“ /Р/ - 3:2, „Монтана“ - „Левски“ /Сф/ - 2:3 и ЦСКА - „Хебър“ /Пз/ - 2:3.

Снимка: Фейсбук страница "Волейболен Клуб Добруджа 07"