Симеон Симеонов: Формулата за успешен мандат е да сме обединени за по-добър живот в Тервел

“Формулата за успешен мандат е да бъдем обединени в името на една цел, която е по-добро развитие и по-добър живот на хората в Тервел”

Симеон Симеонов: Формулата за успешен мандат е да сме обединени за по-добър живот в Тервел

Това заяви за Добрич Онлайн кметът на община Тервел инж. Симеон Симеонов. Той увери, че активно ще работи по това, което е заложено в програмата му. Като пример инж. Симеонов даде сметосъбирането в малките населени места на община Тервел,  както и почистването на самите сметища. Внимание ще бъде обърнато и на селата, в които има проблем с водопреносната мрежа.



Той сподели, че по време на срещи с хора от малките населени места е имал оплаквания за липса на медицински лица:

“В някои от селата имат джипита, които всъщност не стъпват там. За това имахме оплаквания от страна на хората. Има много за правене, което наистина трябва да бъде свършено, защото живеем в 21 век”, заяви инж. Симеонов.

В заключение той отбеляза, че състезанието за кметското място е отминало и от тук нататък всички заедно трябва да работят за Тервел. 

Инж. Симеон Симеонов е завършил в Техническия университет във Варна със специалност Електроснабдяване и електрообзавеждане, както и Счетоводство и контрол в Икономическия университет в крайморския град. 

Работил е като енергетик, след което е бил системен администратор в банка, на която впоследствие е станал управител. След 2005-а година е започнал да работи в частния сектор, свързан със земеделието. През миналия мандат е бил председател на Общинския съвет на Тервел.