Властите погнаха църква бардак

Аризонска църква, която се занимава с проституция, замаскирайки я като религиозна дейност, падна под ударите на закона. Миряните там редовно отдавали телата си за секс в замяна на... „дарения“.

Властите погнаха църква бардак
 „Сексът е сакрална и божествена могъща сила за изцеление на нашите души и земни тела." Това се казва в официалния сайт на църквата Phoenix Goddess Temple в Аризона, която се оказа преследвана от закона, а няколко души от поклониците й бяха арестувани.
 
„В момента, когато спрем да се срамуваме и да отричаме мощта на тази сила, ставаме успешни, щастливи и силни хора", пишат проповедниците от бардака. Така де, от църквата.
 
Според репортаж на Daily Mail някои от основните активности за прилапваните към новата вяра мъже и жени били обучаване в изкуството на голия живот и простатни масажи.
 
Шестмесечното разследване на полицията пък отличило няколко заподозрени в предлагане на секс-услуги за пари... с тази разлика, че при разпитите те са категорични, че вършат богоугодно дело и са своего рода лечители - физически и духовни.