Община Добрич организира конкурс за коледна картичка

По традиция и тази година община Добрич организира конкурс за коледна картичка, в който могат да участват ученици от първи до четвърти клас.

Община Добрич организира конкурс за коледна картичка

Всеки, който желае да участва ще има възможността да твори на коледна тематика. От местната администрация съобщават условията за участие. Картичките трябва да бъдат двойни, формат – бизнес клас, размер – 210 х 105 мм, рисувани или изработени с материали и техники по избор. На гърба, не вътре, на всяка трябва да се изпишат трите имена, възраст, клас и училище на участника. 


Представените за конкурса картички ще бъдат оценени от комисия по критериите -  съответствие с размерите и формата на заявените от организаторите условия, естетика, стил, оригиналност и самостоятелно изпълнение (без помощ от родител/учител). 

Крайният срок за предаване на картичките е 9 декември, а  победителите ще бъдат обявени на следващия ден. За първите места са предвидени атрактивни награди - таблет, безжична мишка с клавиатура и слушалки. Осигурени са и поощрителни награди. Картичките ще бъдат изпратени до партньорски градове, чуждестранен дипломатически корпус в България, фирми и организации в Добрич, страната и чужбина.

Коледните творения трябва да се изпратят на адрес:

Димитрина Русева
улица „Независимост“7 ет.8 стая 812
град Добрич – 9300