Розов шоколад от рубинени какаови зърна представят на фермерския пазар утре

Розов шоколад от рубинени какаови зърна „Руби” и 100% натурална козметика са част от новите попълнения във фермерския пазар утре.

Розов шоколад от рубинени какаови зърна представят на фермерския пазар утре

За първи път Людмила Стойчева от Варна ще представи  100% натуралната козметика „ЛИДКОР”.  "Създадохме „Лидкор“ от любов и загриженост към семейството ни, приятелите ни и всички вас, с идеята да изхвърлим химикалите от ежедневието си. Всички предлагани от нас продукти са изработени от натурални съставки - сурови студено пресовани растителни масла, билки и етерични масла. Предлагаме ви качествена балансирана алтернатива директно от природата за ежедневна хигиена и грижа за кожата, защото вярваме че природата е създала всичко, от което имаме нужда”, сподели Людмила Стойчева. Продуктите, които тя ще предложни на утрешния пазар са изцяло ръчно изработени в лабораторни условия, само с натурални съставки. Всеки продукт изобилства от лечебни и полезни вещества, които подхранват кожата в дълбочина, като й доставят жизнено важни вещества и я поддържат млада и сияйна. 



Димчо Димов от гр.Шумен ще представи своите шоколадови изделия от четвъртия вид шоколад - розовия „Руби”. За създаването на шоколада с нестандартен цвят са използвани рубинени какаови зърна Руби, които растат в страни като Еквадор, Бразилия и Кот д'Ивоар. Благодарение на невероятния му естествен аромат, вкус и цвят, новият шоколад не съдържа никакви добавени оцветители, овкусители и ароматизатори. След млечния, черния и 80 години след създаването на белия шоколад на сцената излиза „Руби” и това е истинска сензация не само заради забавния цвят, но и заради вкусът, който не може да се сравни с нищо до сега. Текстурата му е като сатен, а вкусът не е нито сладък, нито горчив, нито млечен, нито в него има капка плод или аромат.  В него има единствено и само какао.

Фермерския пазар в Добрич традиционно се провежда всеки четвъртък от 10.00 часа в  АЕМО Стария Добрич.