Розов шоколад от рубинени какаови зърна представят на фермерския пазар утре

Розов шоколад от рубинени какаови зърна представят на фермерския пазар утре
Розов шоколад от рубинени какаови зърна „Руби” и 100% натурална козметика са част от новите попълнения във фермерския пазар утре.

За първи път Людмила Стойчева от Варна ще представи  100% натуралната козметика „ЛИДКОР”.  "Създадохме „Лидкор“ от любов и загриженост към семейството ни, приятелите ни и всички вас, с идеята да изхвърлим химикалите от ежедневието си. Всички предлагани от нас продукти са изработени от натурални съставки - сурови студено пресовани растителни масла, билки и етерични масла. Предлагаме ви качествена балансирана алтернатива директно от природата за ежедневна хигиена и грижа за кожата, защото вярваме че природата е създала всичко, от което имаме нужда”, сподели Людмила Стойчева. Продуктите, които тя ще предложни на утрешния пазар са изцяло ръчно изработени в лабораторни условия, само с натурални съставки. Всеки продукт изобилства от лечебни и полезни вещества, които подхранват кожата в дълбочина, като й доставят жизнено важни вещества и я поддържат млада и сияйна. 


Димчо Димов от гр.Шумен ще представи своите шоколадови изделия от четвъртия вид шоколад - розовия „Руби”. За създаването на шоколада с нестандартен цвят са използвани рубинени какаови зърна Руби, които растат в страни като Еквадор, Бразилия и Кот д'Ивоар. Благодарение на невероятния му естествен аромат, вкус и цвят, новият шоколад не съдържа никакви добавени оцветители, овкусители и ароматизатори. След млечния, черния и 80 години след създаването на белия шоколад на сцената излиза „Руби” и това е истинска сензация не само заради забавния цвят, но и заради вкусът, който не може да се сравни с нищо до сега. Текстурата му е като сатен, а вкусът не е нито сладък, нито горчив, нито млечен, нито в него има капка плод или аромат.  В него има единствено и само какао.


Фермерския пазар в Добрич традиционно се провежда всеки четвъртък от 10.00 часа в  АЕМО Стария Добрич.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+