Люси Дяковска и Плевенската филхармония с коледен концерт в Добрич

Плевенската филхармония и Люси Дяковска ще представят празничния концерт „Аве Мария” и на добричка сцена.

Люси Дяковска и Плевенската филхармония с коледен концерт в Добрич

“Аве Мария” - молитвата, която отправяме към святата Божия майка, е коледния подарък на Люси Дяковска за родната публика.  Магнетичната певица идва в Добрич с концерт, посветен на най-светлите празници. Емблематични песни за Коледа и Нова година от всички краища на света, музикални шедьоври от Италия, Франция, Англия, Америка, България, Русия, истории за любов и надежда ще подгреят празничното настроение и ще разкажат приказка, в която всеки иска да е главен герой.



След огромния успех на концерта миналата година със Софийската Филхармония с две напълно разпродадени зали, Люси се завръща и в любимата органова Зала. На сцената тя ще си партнира с Плевенската филхармония, с която за последно разтърсиха ДКС Варна с концерта "Най-доброто от Андрю Лойд Уебър” през месец май.

На диригентския пулт застава диригентът на Националния филхармоничен хор, Славил Димитров.  Въздействащите симфонични аранжименти са на Румен Бояджиев - син, Георги Милтиядов и Константин Добройков.

Коледният концерт ще се състои на 20 декември, от 19 часа в Концертна зала Добрич (Органовата).  Билетите са в продажба на касата.  Повече информация на тел. 0877/66 29 08.