АТАКА се регистрира за местните избори в Добрич

„...Кръстовден – ден на истината...“ - днес бе регистрирана листата за кандидат кмет и общински съветници на ПП „Атака“ за Добрич.

АТАКА се регистрира за местните избори в Добрич

Днес кандидатът за кмет на град Добрич и водач на листата, г-н Атанас Атанасов регистрира кандидатурите за кмет и общински съветници в ОИК - Добрич. Разбира се днешната дата не е избрана случайно. Със символиката на този християнски празник, на който се чества животворната сила на Кръста Господен, г-н Атанасов гради основите на пътя, който ще извърви, за да  реализира заедно със своите поддръжници идеи и мечти.


 

Сформирал своя екип от кандидати за общински съветници,  доверявайки се на  граждани експерти – от различни сфери на обществения живот, а не само чисто партийни кадри, г-н Атанасов е убеден, че това е правилният и демократичен модел за управление в гражданско общество.

 

В листата на г-н Атанасов ясно се открояват имената на Явор Георгиев Минев, на 28 г. с висше образование „Информационни технологии“, получил доверие и четвърта позиция в листата, като ясна заявка, че се търси диалог с младите хора.

 

Десислава Димитрова – политолог, на 39 г. с 3-та позиция.

 

Хората с опит – Ивелин Пейчев, два мандата на общински съветник с икономическо образование, медицински специалист по зъботехника и 2-ра позиция.

 

От гражданската квота разпознаваме Даниела Иванова – работеща в сферата на социалната психология и педагогика, на 34г.; Гергана Йорданова – преподавател по френски език в Езикова гимназия; инж. Светослав Андреев – проектант по противопожарна безопасност и защита на населението; д-р Галина Ненова – личен лекар и т.н. 

 

Не са пренебрегнати и гражданите от третата възраст. В екипа е и Стоян Бъчваров с висше икономическо образование, по настоящем пенсионер, което е израз на позицията към хората влизащи в тази група.

Цялостният облик на листата е добре балансирано представяне лекари, педагози, инженери, икономисти и работещи в сферите на социалните дейности, строителството, търговията, ресторантьорството, пътническите превози и статистиката. Екипът на г-н Атанасов наброява 22 души, от които 13 дами и 9 господа със средна възраст 33 години, които смело търсят диалог с гражданското ни общество.