Три училища от област Добрич ще получат книги за 3000 лева от надпревара на Kinder

Три училища от област Добрич ще получат книги за 3000 лева от надпревара на Kinder
Две добрички училища и едно от Тервел са сред 15-те спечелили учебни заведения в кампанията на Kinder “Истории за споделяне”.

Това са Финансово-стопанската гимназия “Васил Левски”, Средното училище "Св. св. Кирил и Методий" и Професионалната гимназия по техника и облекло  „Дочо Михайлов” в Тервел.


Учебните заведения ще получат дарения от книги на стойност 3000 лева за училищните си библиотеки. Дарените книги ще бъдат избрани от всяко училище от предварително зададен списък с подходящи заглавия. 


Победителите са определени чрез гласуване на сайта www.kinder.com, в което са се включили държавни и общински училища от България.


Първите 15 училища с най-много гласове печелят книги за техните училищни библиотеки на стойност 3000 лева, предназначени за употреба в съответното училище.


Ето и всички победители:Задължително условие за осъществяване на дарението е училището да има активна библиотека с лице, което да отговаря за поддържането на й, както и на книгите. Ако определено училище попада в топ 15 на училищата с най-много гласове, но няма училищна библиотека и не може да управлява по подходящ начин книгите, дарението се разпределя към следващото учебно заведение, получило най-много гласове.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+