Неблагоприятна серия ще заличават волейболистите

На мрежата в Монтана срещу едноименния тим се изправят добричлии

Неблагоприятна серия ще заличават волейболистите

Предстои да се изиграят срещите от VII кръг на първенството по волейбол в мъжката Суперлига на България. Една от най-интригуващите битки днес е на мрежата в Монтана, където домакините от едноименния отбор се изправят срещу „Добруджа 07“. Началото на двубоя ще бъде дадено в 18,30 часа, като очакванията на специалисти и зрители са да се получи оспорван мач с отворен финал. Монтанчани, водени от добричлията Даниел Пеев, в предния кръг измъкнаха чиста победа с 3:0 при визата си на ЦСКА, а добруджанци са в серия от две поредни загуби. Пораженията мотивират избраниците на треньора Пламен Христов да играят на предела на възможностите си и да се доберат до положителна развръзка.



Тимът на „Монтана“ заема пета позиция във временното класиране с актив от 10 точки. Добричлии пък са трети в таблицата с три пункта повече – 13 т. Добрите новини за наставника на гостите са, че няма сериозни кадрови проблеми и ще разчита на оптимален състав в зала „Младост“. Ръководството на срещата е поверено на рефери от Варна -  първи съдия ще е Александър Виналиев, а втори Борислав Йорданов.
Програма за двубоите от VII кръг в Суперлигата – 22.11 /петък/, 18,00 ч.: Черно море /Вн/ - Пирин /Р/, Славия /Сф/ - ЦСКА /Сф/, Марек /Д/ - Дунав /Р/; 18,30 ч. – Монтана – Добруджа /Дч/, Левски /Сф/ - Нефтохимик /Бс/; 23.11 /събота/, 18,30 ч. – Хебър /Пз/ - Арда /Кж/.