Млади таланти представиха благотворителен спектакъл в подкрепа на свои съученици със специални образователни потребности

Млади таланти от 7,10 и 11 клас в СУ “П.Р.Славейков” са представили благотворителен спектакъл в подкрепа на свои съученици със специални образователни потребности, съобщават от учебното заведение.

Млади таланти представиха благотворителен спектакъл в подкрепа на свои съученици със специални образователни потребности

Учениците са включили в своята програма скечове, песни и танци. С топли думи те са отправили послание за топлина и светлина, за приятелство и обич през настъпващата нова година.




За доброто настроение се е погрижил и Дядо Коледа, който тази година е избрал да  почива на Хавай. Затова под червения кожух е бил с къси панталони, а вместо ботуши, е обул джапанки. Забавният дрескод на Дядо Коледа е предизвикал много усмивки и положителни емоции сред зрителите.


„Скъпи приятели, днес сме на прага на вълшебни дни, когато изпращаме старото и посрещаме новото. Време на големи желания, малки радости и много любов. Пожелаваме ви прекрасни мигове, изпълнени с доброта и топлина, дадена и получавана! И нека вълшебствата са не само през този месец, но и всички останали да са изпълнени с доброта и щастие!“, са били заключителните думи на водещите.