Клуб “Театър” представя комедийната постановка „Четири стаи“ в петък

Клуб “Театър” представя комедийната постановка „Четири стаи“ в петък
Клуб “Театър” ще разсмее добричката публика с комедийната и провокативна постановка „Четири стаи“ на 20 декември.

Както Добрич Онлайн писа филмът „Четири стаи“ на екипа от режисьори Куентин Тарантино, Алисън Андърс, Алекзандър Рокуел и Робърт Родригес е базиран на серия къси разкази с неочакван край на Роалд Дал  - „Човекът от юга“ („ManfromtheSouth”). Това е и основата, върху която е адаптирана пиесата. 


Клуб “Театър” ще разсмее добричката публика с провокативната постановка „Четири Стаи“


В театралната постановка ще бъде представена историята на млад къж, който започва работа като пиколо в хотел „Мон Синьор“ в Холивуд. Това го забърка в забавни истории с много от гостите в четири от стаите.


Първото му повикване е от група вещици в младоженския апартамент. Нещата се влошават, когато доставя лед в грешната стая и така се озовава в центъра на разярен семеен скандал. Неблагоразумно приема да наглежда децата на мафиоти. Накрая на нощта успява да се включи и в облог със зловещи последствия.


11 талантливи добрички тийнейджъри ще разсмеят зрителите и ще ги накарат да се замислят за нещата от живота.


Клуб „Театър” ще представи  „Четири стаи” на 20 декември от 19 часа на сцената на Общинския младежки център в Добрич. Пиесата е подходяща за зрители над 15-годишна възраст. Входът е с цена от един лев. Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+