Полицай от Добрич извади Богоявленския кръст от ледените води в Балчик (+СНИМКИ)

Полицай от Добрич извади Богоявленския кръст от ледените води в Балчик (+СНИМКИ)
Петнадесет смели мъже от Балчик, Добрич и Разград се хвърлиха в ледените морски води в Белия град, за да спасят Богоявленския кръст за Йордановден.


Най-възрастният сред смелчаците беше Живко Димитров на 66 години, а най-младият – Ясен Великов на 18. „С това, че тези смели мъже скочиха да извадят Богоявленския кръст, те ще донесат здраве и просперитет на целия град и на всички жители. Благодаря им за това и също им го пожелавам”, каза кметът на община Балчик Николай Ангелов. Кръстът беше изваден от Драгомир Георгиев от Добрич. Той е на 41 години, полицай по професия, в свободното си време се занимава с културизъм. Носител е на редица медали и купи от Републикански първенства.  


Драгомир Георгиев от Добрич – шампион по културизъм, носител на 13 медала от състезанияДраго Георгиев скача за Богоявленския кръст за трета година, но за втори път успява да го извади. „Надявах се, че ще успея да се справя с конкуренцията, която беше от млади и здрави момчета и съм много доволен, че именно аз успях да извадя кръста. Помогна ми, може би, желанието за победа”, каза Георгиев. Той сподели, че не се е подготвял специално за скока в ледените води, просто дошъл и решил да се пробва. Драгомир Георгиев си пожелава крепко здраве и посвещава победата на семейството и близките си.

Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+