"Дела трябват, а не думи." - Васил Левски

Така е озаглавено писмото, изпратено ни от нашия читател Свилен Киров. Той е на 18 години, от Добрич, ученик в гимназията по туризъм, един от най-активните граджани в инициативата "Добрич против добива на шистов газ". Публикуваме неговия коментар във връзка с изказването на премиера Борисов в Добрич без редакторска намеса.

"Дела трябват, а не думи." - Васил Левски

"В крайна сметка да попитам на кой е тази държава?На Бойко ли е ... може и да съм пропуснал ако е обявил ,че е негова?


 

Кой трябва да решава "един" за седем милиона или ?!Не очаквах да ме унижи собствения ми премиер в собствения ми град на откриването на собствения ми обновен център които е направен със моите пари които са дошли от данъците които всички плащаме.Достойно ли е един премиер да дойде и да ни заплашва?Изобщо за държавник за министър председател?

 

Да ще проява и аз инат и ще защитя единствено българските интереси. Не защитавам нито руски, нито американски, а тези на моята родина!

 

Не го ли е срам?Използването на "бостански изрази" е наистина много глупаво , смешно и несериозно за един премиер!

 

В крайна сметка сме се нагледали и наслушали на празни приказки и обещания ... ако толкова го бе грижа за народа,природата,здравето на хората и т.н да не изброявам нямаше така тайно да подпишат и да няма никаква яснота изобщо за всичко свързано с тая работа.И не той е обяснявал на колегите от София които са били на срещата а ние на тях!За какви смешни гаранции (които и във САЩ така са се наслушали гражданите) щом в Челопеч минодобивна компания за кой ли път аварира и замръсява язовир "Качулка" !?!?!Ние не сме олигофрени г-н Борисов!

 

Така ,че да се извини на народа и да устоява нашите интереси и искания и да направи нещо умно и разумно вместо да ни заплашва защото на народа му ПИСНА ии..."

 

Свилен Киров