Първият Корейско – японски фестивал се проведе в Добрич

Първият за Добрич Корейско – японски фестивал се проведе в Общинския младежки център. Събитието беше инициирано и организирано от клуб за k-pop танци ILLUSION и ОМЦ „Захари Стоянов“.

Първият Корейско – японски фестивал се проведе в Добрич

От центъра съобщават, че програмата е започнала с няколко интересни и забавни корейски и японски игри. След тях карате демонстрация са представили от Карате клуб „Самурай”. 



Акцентът в програмата е бил представяне на корейската и японската култура, заедно с традиционната носия. За всички любители на k-pop танците е бил организиран и Random dance, в който са участвали много от гостите. 


От бургаската група "Countdown", които са били част от гостите, са показали на присъстващите характерни стъпки от корейско – японските танци. Обучението те са направили в специална за това част от програмата на фестивала. 

За финал клубовете за k-pop танци „ILLUSION“, „Infinity“ и „Enigma“ при Младежкия център и всички гостуващи клубове “Universe“ – Ботевград, „Soul Takers“, „Beyond“, „Out of Reality“, „Revolution“ – Русе, „Violet Stars“ – Тутракан, „Countdown“ – Бургас, „Nue-G“ – Пазарджик, „Onyx, Joker“ – Варна са направили фурор със своите танци и заслужено са получили аплодисментите на публиката.