София Филм Фест гостува в Добрич

От днес до петък добричлии ще могат да се насладят на качествено некомерсиално кино. За втора поредна година в навечерието на 25 септември "София филм фест" ще гостува в Кино Клуб Икар - Добрич. Стефан Китанов, Стефан Вълдобрев, Радослав Парушев и Миленита ще са специални гости на събитието.

София Филм Фест гостува в Добрич

Днес (сряда) добричлии ще могат да видят два филма - от 18.00 часа румъно-шведската лента  „Ако искам да свиря, аз свиря”, а от 20.00 часа - "Цирк Колумбия". Тогава ще бъде и тържественото откриване на София Филм Фест в Добрич. Специален гост ще бъде директорът на "София Филм Фест" Стефан Китанов.

 

Програмата в четвъртък започва в 16.00 часа с колекцията OK SHORTS, съдържаща 4 късометражни филма. Входът за тях е свободен.

 

От 18.00 часа в четвъртък Стефан Вълдобрев ще представи "Манчестър Юнайтед от Свищов", а след това зрителите ще могат и да видят документалния му филм за човешката мечта да носиш името на любимия си отбор.

 

Още 2 филма са включени в утрешния афиш. От 19.30 часа е прожекцията на турско-немския „Мед”, а от 21.30 часа на немския романтичен филм „Тройка”.

 

В петък от 16.00 часа е прожекцията на „Сбогом, заминаваме” - романтика от Великобритания и САЩ.

 

От 18.00 часа пък актьорите Радослав Парушев и Миленита ще представят в Добрич "Лора от сутрин до вечер“, след което следва и прожекция на новия български филм.

София Филм Фест в Добрич ще завърши с драмата „Бютифул” от 20 часа в петък. Филмът е производство на Испания и Мексико, с участието на голямата звезда на испанското кино Хавиер Бардем.

 

Билетите за филмите са с промоционална цена - 4 лв. За учащи и пенсионери цената е 3 лв.