Общинските съветници от БСП започват традиционни изнесени приемни по кварталите на Добрич

В кварталите на Добрич общинските съветници от БСП ще организират изнесени приемни.

Общинските съветници от БСП започват традиционни изнесени приемни по кварталите на Добрич

Традиционните срещи са започнали през миналата седмица, когато представители на местната власт са провели среща с живеещи на улиците „Разлог“, „Вежен“ и „Столетов“ в Добрич. Основното желание на хората там е било рехабилитация на трите улици. Споделили са за проблем, свързан с отводняването по ул. „Столетов“ и нуждата от изграждане на детска площадка. Гражданите са коментирали и необходимостта от поставяне на контейнери за биомаса, поради спецификата на района.  Проблемите ще бъдат входирани в местната администрация, за да се намерят възможности за решението им. 



Планира се изнесените приемни да се провеждат два пъти месечно.

“Целта е да бъдем по улиците между хората, а не затворени в определено помещение”, коментира областният и общински председател на БСП в Добрич Мая Димитрова, която е и председател на ОбС - Добрич. 

Гражданите могат да се свързват с общинските съветници, за да бъде предвидена изнесена приемна в техния квартал. Боян Саркизов уточни, че срещите ще се организират на  взаимно планиране с живущите на даденото място.

“Трябва взаимно да се търсим, да уточняваме, планираме и да провеждаме такива изнесени срещи”, посочи арх. Емилия Добрева.  

Очаква се следващата изнесена приемна да бъде на улица “Неофит Бозвели”, където жители са апелирали за провеждането й. 

На снимката: Мая Димитрова, Боян Саркизов и Емилия Добрева