Двама нови се присъединиха към Добруджа

Бразилският нападател, съименник на великия си сънародник Ромарио, ще мине пробен период в Добруджа. Търсим победата срещу Черноморец (Поморие), нямаме друга алтернатива освен трите точки, заяви за Добрич Онлайн наставникът на жълто-зелените Валентин Ангелов.

Двама нови се присъединиха към Добруджа

26-годишният офанзивен футболист Николай Станков е сигурно ново попълнение в Добруджа. Той е бивш играч на Берое и Миньор (Перник) и ще попадне в групата на добричлии още за съботното домакинство срещу Черноморец (Поморие).

 

Бразилецът Ромарио Резенде пък е в Добрич от вчера и ще изкара пробен период през следващата седмица, след което наставникът Валентин Ангелов ще реши дали нападателят ще остане в Добруджа. Ромарио също е играл за Берое, както и в Гърция.

 

В събота (24 септември) от 17.00 часа на стадион "Дружба" в град Добрич Добруджа приема лидера в Източната Б група Черноморец (Поморие) в мач от 7 кръг.

 

Срещата е първата от двете поредни домакинства на жълто-зелените - на отбора от Поморие и на Спартак (Варна).

 

Заради контузия халфът Венци Желев пропуска мача с Черноморец.

 

Други 7 футболисти на Добруджа през седмицата изкараха вирусно заболяване, но от днес трябва да започнат тренировки наравно с останалите си съотборници.

 

Срещу Черноморец (Поморие) излизаме за задължителна победа, категоричен е старши треньорът на Добруджа Валентин Ангелов.