Атанас Атанасов открива предизборната кампания с предизвикателство към гражданската активност

Кандидатът за кмет на град Добрич, г-н Атанас Атанасов и кандидатите за общински съветници от ПП „Атака“, откриват своята предизборна кампания изключително нестандартно. С няколко начинания за директен контакт с гражданите и една хуманна акция в помощ на обществената трапезария и приюта за социално слаби в град Добрич към храм „Света Троица“, Атанасов разбива изкуствено наложените стандарти.

Атанас Атанасов открива предизборната кампания с предизвикателство към гражданската активност

 


За добричлии, предизборният щаб на кандидата за кмет Атанас Атанасов предоставя „трибуна“ на която всеки гражданин има реалната възможност да сподели идея, предложение, наболял проблем, решение, да зададе въпрос в различните свери на обществения живот, посредством кутията „Бъдеще за Добрич". В центъра на града, от днес -23.09, всеки ден от  10 ч. до 19 ч. в продължение на  месец – до 21.10 , активистите от щаба на Атанасов ще събират и обработват подадените предложения и идеи, ще ги групират тематично и с тях ще допълват  своята програма за управление на град Добрич.

Предизборният щаб се ангажира всички граждански идеи и предложения да получат гласност и адекватно отношение. Всеки ще трябва да остави информация за обратна връзка – име, e-mail, пощенски адрес, за да може да получи личен отговор от експертите в различните области в екипа на Атанасов.


Заложени са основните направления и теми,  в които се очаква гражданите да са активни и които са част от програмата на кандидата за кмет Атанасов, без да поставят ограничения на  гражданите да изразят своите очаквания и идеи за по-добро бъдеще на град Добрич.
 

 

Направленията, в които г-н Атанасов и неговият екип ще заострят вниманието на всички са :
1.    Здравеопазване
2.    Социални дейности
3.    Образование
4.    Икономика
5.    Транспорт
6.    Чистота
7.    Обществени поръчки
8.    Култура

 

Предизборната надпревара, за кандидатът за кмет Атанас Атанасов и кандидатите за общински съветници, ще бъде подкрепена и с водосвет, който ще бъде извършен на 24.09 /събота/ в 8,45 часа в Храм „Света Троица“ в град Добрич. От щаба на г-н Атанасов канят всички свои съграждани да присъстват на събитието.