Бързи срещи ще събират сродни души днес в Добрич

Бързи срещи ще събират сродни души днес в Добрич
За необвързаните любители на нови предизвикателства, хората, които обичат да комуникират и да намерят нови приятели, в Добрич днес организират бързи срещи (speed dating).

Събитието се организира за поредна година по повод Свети Валентин. Всяка двойка ще има възможността да се опознае в рамките на предварително зададено от организаторите време и попълване на анкетна карта. Всеки участник ще може да комуникира с присъстващите. В края на вечерта тези, които искат да се видят повторно ще могат да го направят в неформална среща.


За доброто настроение са предвидени забавни игри и награди. Събитието се организира от Българския младежки Червен кръст в Добрич и Общинския младежки център. 


Организаторите са направили и онлайн лексикон, който може да бъде попълнен анонимно чрез измислено потребителско име. Целта е да бъдат открити хората, които имат общи интереси. Техните потребителски имена ще бъдат обявени на бързите срещи. 


Събитието, което е насочено към хора от 15 до 29 години, ще се проведе на 14 февруари от 19 часа в Общинския младежки център в Добрич. 


Speed dating става все по-популярен и атрактивен метод за нови запознанства. Организаторите споделят, че в Добрич има хора, намерили сродната си душа чрез бързите срещи.


Заглавна снимка - архивна


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+