No mercy пристига в Кранево за Фестивала на цацата през юни

Това е четвъртото издание на фестивала, посветен на най-обичаната малка риба по Черноморието. Специалният гост тази година е Marty Cintron, познат на поколения купонджии като No Mercy.

No mercy пристига в Кранево за Фестивала на цацата през юни

Голяма част от хитовете му все още озвучават всички летни фиести по света и у нас. “Where Do You Go”, “Please Don’t Go”, “Hello–How Are You”, “When I Die” и “Kiss You All Over” ще огласят Кранево и ще заредят с добро настроение всички присъстващи.



В програмата на тридневния фестивал ще се включат и група Контрол, Майсторите на комедията  - Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и момчето, което продължава да говори с морето - Панайот Панайотов.

Освен музикалната програма, фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления и вкусни морски дарове. Организаторите са подготвили  атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, състезанията „Бягане с токчета“ и „Бирена миля“, лятно кино, кулинарни демонстрации и много други забавления.

Отново ще има и атрактивна детска зона, в която най-малките ще се забавляват с много игри и вълшебни предизвикателства.

Фестивалът на Цацата се организира с подкрепата на община Балчик и до момента в него са взели участие световни звезди като Precious Wilson, изпълнителите на вечния летен хит Lambada – KAOMA, както и Уикеда, Милена, Тоника СВ, Трамвай №5, Тони Димитрова,  Краси Радков и много, много други.

Тази година Фестивалът на цацата ще се състои на  12, 13 и 14 юни в с. Кранево. Входът е свободен.