Майка на дете с аутизъм стартира благотворителна кампания за пострадалото при пожара в събота семейство

Камелия Тодорова, която е майка на дете с аутизъм, стартира кампания за събиране на дрехи, обувки и парични средства за пострадалото при пожар семейство от Добрич.

Майка на дете с аутизъм стартира благотворителна кампания за пострадалото при пожара в събота семейство

Значителни материални щети е нанесъл пожарът през изминалата вечер в Добрич



Припомняме, че възрастна жена почина при пожар, горял събота вечерта в къща около района на кръговото кръстовище на площад „Свобода“. Бяха нанесени и значителни материални щети, огънят изпепели голяма част от домашното имущество, включително дрехите и документите на семейството. 

Камелия Тодорова разбрала за пожара още същата вечер. Тя се свързала с близка на опечаленото семейство и попитала от какво се нуждае. Написала публикация в социалните мрежи. За няколко часа с нея се свързали десетки хора, готови да помогнат. Камелия още не знаела как и къде точно да събере даренията, затова се обърнала към мотоциклетистите от клуб „Кан Аспарух”, които на драго сърце предоставили своята клубна къща. 

Пострадалото семейство се нуждае от дрехи за 5-годишно дете и обувки – 29 номер, както и от облекло за родителите. Който желае да се включи в благородната кауза, може да го направи като занесе своето дарение в клубната къща на „Кан Аспарух”  на ул. „Бойчо Огнянов” 39 (зад бар „Густо”) от 18 до 20 часа. Ще бъде поставена и кутия, в която ще се събират средства за изкарването на нови документи и ремонт на къщата. 

„Както хората помагат на мен и моето дете и аз искам да помогна на други нуждаещи се”, сподели Камелия Тодорова.