Над 35 хиляди абоната разведрява с влоговете си актриса, израснала в Добрич

27-годишната Полина Недкова е родена в Габрово, десет години от детството си живее в Добрич.

Над 35 хиляди абоната разведрява с влоговете си актриса, израснала в Добрич

Актриса е от 11 години. През 2017 година завършва специалност Актьорство за драматичен театър в Националната академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов“ в класа на професор Пламен Марков. В момента се развива и живее в София. Участвала е в сериала „Скъпи наследници“, предстои да я видим и в продукцията "Съни бийч" по bTV. Освен в киното, Полина Недкова играе и в Драматичния театър във Варна.


Освен на актриса, тя открива и друго свое амплоа – влогърството. Преди една година започва да публикува видеа на вдъхновяваща и забавна тематика. В своя YouTube канал има над 35 хиляди абоната.  

Едно от видеата на Полина Недкова е заснето в Художествената галерия в Добрич. То носи името „Как да се направим на разбирачи, смешки в галерията“. „Посещението на галерии или музеи може да бъде изключително забавно преживяване, в което да научим много за себе си“, смята актрисата.

Не случайно тя избира добричката галерия за създаване на новото си видео. Полина Недкова споделя, че е израснала в културната институция, тъй като баща й Недко Недков работи там от много години. В момента художникът е директор на културната институция.

„Изобразителното изкуство е една от големите ми страсти, макар и само любителски. Посещавала съм много музеи и галерии, но в тази откривам по малко от всичко. Има изключително ценни и редки произведения. В добричката галерия съм прекарвала часове и съм получила първите си уроци по вкус и стил“, признава Полина Недкова.

На десетгодишна възраст тя отива да живее в крайморския град Варна, след което заминава в София, за да учи за висше образование в НАТФИЗ. В заключение тя споделя, че с Добрич свързва всички магически празници от безгрижното си детство.