Дамите от клуб „Инър Уийл” – Добрич с дарение за многопрофилната болница в града

Дамите от Инър Уийл Клуб - Добрич дариха средства в подкрепа на Многопрофилната болница за активно лечение в града.

Дамите от клуб „Инър Уийл” – Добрич с дарение за многопрофилната болница в града

Болницата в Добрич набира средства за закупуване на два дезинфекционни апарата



Сърцатите дами откликнаха на отправения от МБАЛ – Добрич апел за закупуване на  дезинфекционни апарати, като дариха сумата от 1000 лв. по посочената от Ръководството на болницата банкова сметка.

„Настоящият момент изисква от нас хората на тази прекрасна планета Земя да бъдем заедно, да сме отговорни към себе си и един към друг, да се подкрепяме и да си помагаме. Изпитанията с пандемичната обстановка са за всички нас, уроците, които трябва да си вземем са много. Да реагираме тук и сега, да бъдем осъзнати и добри! Да бъдем добри, добротворци и човечни! Дарената от всеки парична сума, ще бъде подкрепа за  МБАЛ - Добрич,  за апаратура, хигиенни материали, лекарства. Сега е времето да действаме, сега е времето да бъдем заедно, защото заедно можем!”, споделят от организацията. 

Инър Уийл клуб - Добрич и занапред ще продължи да работи в подкрепа на болничното заведение на града. Моментът е критичен и свързан със здравето на цялото население, изисква се обединение и задружност. Всеки който желае да подпомогне на МБАЛ – Добрич може да го направи на следната банкова сметка в Първа инвестиционна банка, клон Добрич:

IBAN BG81FINV91501016884394 BIC/ CODE FINVBGSF ПИБ АД клон Добрич; адрес: гр.Добрич, 9300 бул. ”Независимост” № 1 ЕИК 124141302 ДДС № BG 124141302 ,изпълнителен директор д-р Светозар Байчев Петров.

Болницата в Добрич приема с благодарност и всяко дарение на лични предпазни средства - маски, ръкавици, престилки, предпазни очила, шапки и дезинфеционни препарати. За информация може да се свържете с главната медицинска сестра М. Иванова на телефон 0884 540998.