Пицария в Добрич отново с жест, този път към служители на МВР

Пицария „Италия“ с пореден жест

Пицария в Добрич отново с жест, този път към служители на МВР

След като през миналата седмица от добричката пицария направиха жест към служители на Многопрофилната болница за активно лечение, през тази те ще осигурят обяд за органите на реда, които са на шестте контролно-пропускателни пунктове на Добрич. За служителите на МВР ще бъде осигурен обяд като знак на благодарност за труда, който полагат по време на извънредната ситуация. 


Пицария в Добрич с жест към служители в Многопрофилната болница за активно лечение
Шест контролно-пропускателни пункта са създадени на входно-изходните артерии на Добрич

Всеки ден пици ще бъдат носени на различен контролно-пропускателен пункт. Днес обяд е бил осигурен за органите на реда, които пропускат пътници на изхода за Варна.

„Няма да успеем за един ден да раздадем на всички, защото различните изходи на Добрич са далеч един от друг. Днес започнахме с КПП за Варна, утре за Албена и така до събота“, каза собственикът на пицария „Италия“ Люцкан Малджиев.

Ето какво написаха от пицарията:

„Скъпи служители на МВР,

Изказваме своята огромна човешка признателност за това, че изпълнявате своя дълг и полагате огромни усилия, за да ограничите разпространението на коронавируса, да предпазите всички нас, да осигурите нормалното функциониране на обществото и да помагате на заболелите и нуждаещите се! Благодарим за всички Ваши усилия!“