Доброволци от община Добричка дариха продукти от първа необходимост на дома за стари хора в с. Ведрина

Обединени от идеята да са в полза на хората по населените места, които също се нуждаят от помощ, доброволци от община Добричка подпомогнаха с хранителни продукти възрастните хора от частен дом „Вяра и милосърдие” в село Ведрина.

Доброволци от община Добричка дариха продукти от първа необходимост на дома за стари хора в с. Ведрина

Общинските съветници на Община Добричка Теодора Василева, Петко Игнатов, д-р Даниела Йорданова и Донко Марев, кметът на с. Плачидол Атанас Пенев и екипът на МИГ – Добричка – Надежда Василева и Нели Събева създадоха благородната инициатива „Предай нататък”. Те закупиха и дариха продукти от първа необходимост на частния дом за възрасни хора в с. Ведрина. В него са настанени 20 души, за всеки от тях бяха предоставени ориз, брашно, макарони, сладки, консерви и други хранителни продукти. 




„Всеки се е вглъбил в световната криза COVID-19 и някак не забелязва грозната действителност, която ни заобикаля. Пропускаме важните неща, а малките жестове понякога топлят душите на нуждаещите се”, споделиха доброволците.

Те апелират каузата да продължи. В община Добричка има много хора в нужда, на които да се помогне. А самите те няма да се спрат само с това дарение.