Разбиха офиса на добричлия, инициатор на дарителска кампания за МБАЛ, чрез която са събрани 8 000 лева

Вандали са разбили офиса на Тихомир Иванов-Шпингела, инициатор на дарителска кампания за подпомагане на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич във връзка с обявеното извънредно положение в страната.

Разбиха офиса на добричлия, инициатор на дарителска кампания за МБАЛ, чрез която са събрани 8 000 лева

8 000 лева е събраната сума от хора с добри сърца, откликнали на призива му в социалната мрежа за финансова помощ на лечебното заведение. 



Офисът за застраховки на Тихомир Иванов е бил разбит. Той коментира за Добрич Онлайн, че според него вандалите са смятали, че събраната сума е в помещението, където той работи. За щастие парите не са били там и сумата за МБАЛ е непокътната. Тихомир Иванов е споделял, че може да бъде намерен в офис до КАТ – Добрич за желаещите да дарят средства.  Поради тази причина много хора са знаели за мястото, където той може да бъде открит. 

Добричлията подчерта, че закрива дарителската кампания. Сумата от 8 000 лева ще бъде преведена на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич. 

„Няма ненаказано добро. Повече няма да правя кампании. Имаше много негативни отзиви, че един вид съм търсил известност“, заяви в заключение Тихомир Иванов. 

(ТУК) може да видите клипа, чрез който добричлията показва и обяснява за вандалската проява.