Kандидат-студентите подават електронно документи за прием в Русенския университет

Kандидат-студентите подават електронно документи за прием в Русенския университет
Русенският университет съобщава на кандидат-студентите, че приема онлайн документи за кандидатстване

Приемът на студенти в университета за академичната 2020/2021 година е в 50 специалности от 23 професионални направления. Кандидатите, които за пръв път влизат в онлайн системата, трябва да си направят регистрация с лични данни и валиден адрес на електронна поща, на който ще се изпращат съобщенията от Русенския университет. Входът в портала за онлайн кандидатстване става чрез въвеждане на същия имейл и парола.


След регистрацията, кандидатите имат избор дали ще подават документи или ще се регистрират за предварителен изпит от 9:00 часа на 25 април, който ще се проведе в Русе, Силистра, Разград и Видин. При необходмост от удължаване на срока на мерките за ограничаване на разпространението на COVID-19, изпитът ще бъде проведен онлайн. Канидатите ще бъдат уведомени за начина на провеждане на изпита по електронна поща, в срок до 16 април (четвъртък).


Кандидатите които ще завършат средното си образование през настоящата учебна 2019/2020 година, също могат да се запишат, за да участват в предварително класиране и условно записване за определен брой места в университета.


За контакти и допълнителна информация в помощ на кандидатите и отворена мобилна връзка: 0887 592 349 и E-mail: admission@uni-ruse.bg.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+