СИДП с онлайн предизвикателство към децата в Седмицата на гората

Като алтернатива на всички отменени събития, по повод Седмицата на гората – 2020 г., която по традиция се провежда в първата пълна седмица на месец април, от Североизточното държавно предприятие отправят предизвикателство към всички малки и пораснали деца на България да пишат, рисуват и творят за гората.

СИДП с онлайн предизвикателство към децата в Седмицата на гората

Желаещите да се включат могат да го направят като разкажат своя история, свързана с гората - за незабравим и весел поход с приятели, пикник с мама и татко, разходка до някаква забележителност в горите, или пък да споделят кой е любимият им урок по Горска педагогика и какво искат да правят заедно през лятото. Също така могат да се изпращат рисунки, снимки, или колажи от природни материали, посветени на любовта към гората и всички животни и птици, чиито дом е тя. 


Своите истории, разкази, стихове, есета или снимки на рисунки, придружени с името, годините, телефон за връзка, града, в който живеете можете да изпращате на електронен адрес t.dimitrova@dpshumen.bg до 31 април 2020 г. Всички творби ще бъдат публикувани на страниците на СИДП, ПП „Шуменско плато“ и ИАГ. 

„Нека да отпразнуваме заедно Седмицата на гората, скъпи приятели, от близо и далеч!”, призовават от предприятието.