Валенсия пак ще наддава за Бербатов

През лятото българинът беше основна трансферна цел на "прилепите", които наддаваха за неговия подпис заедно с френския ПСЖ.

Валенсия пак ще наддава за Бербатов
Испанският Валенсия е готов да поднови интереса си към пренебрегвания нападател на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, информират медиите в Англия.

Българинът беше основна трансферна цел на "прилепите", които наддаваха за неговия подпис заедно с френския ПСЖ по време на летния трансферен прозорец. Мениджърът на "червените дяволи" Алекс Фъргюсън обаче реши да го остави в отбора и за момента не му дава почти никакъв шанс за изява. Въпреки, че стана голмайстор на Висшата лига Бербатов е започнал титуляр едва в два мача от началото на сезона, като за партньор на Уейн Рууни в атака са предпочитани Хавиер Ернандес или Даниел Уелбек.

Юнайтед рядко продава играчи през януари, освен когато Фъргюсън отдава под наем младите футболисти, за да трупат повече игрово време. Специалистите обаче смятат, че този път, вместо това може да се изкуши и да приеме офертата на Валенсия за 30-годишния Бербатов.