Общинският съвет на Община Добричка се събира днес на редовно заседание

Редовно заседание на Добрички общински съвет ще се проведе днес (30 април), от 10 часа в залата на общината, като в проекта за дневен ред са включени 17 точки.

Общинският съвет на Община Добричка се събира днес на редовно заседание

В рамките на заседанието ще бъде разгледана информация относно разпределянето и разходването на средствата за зимно почистване през 2019-2020 година. 



Съветниците ще трябва да дадат своя вот кандидатстване с проект „Подкрепа за публично ползване в инфраструктура за отдих, туристическа информация и малка по мащаб туристическа инфраструктура” по Програмата за развитие на селските райони. 

Ще бъдат обсъдени Общинската стратегия за подкрепа на личностното развитие на децата и учениците в Община Добричка за 2020- 2022 год. и Годишният план на дейностите за подкрепа на личностното развитие на учениците и децата през 2020 година. 

Съветниците ще разгледат докладите на Народните читалища на територията на община Добричка за осъществени дейности през изминалата 2019 година. 

В дневния ред са включени още докладни относно актуализация на годишната програма, Наредба за изменение и допълнение на Наредба №8 за определянето на и администрирането на местните данъци и такси и цени на услуги на територията на Община Добричка.