Община Добрич изказва благодарност към всички дарители и доброволци, които се включиха в борбата с COVD-19

Община град Добрич благодари на всички достойни хора, които не се поколебаха и се включиха в борбата с COVD-19 с дарение или доброволчество.

Община Добрич изказва благодарност към всички дарители и доброволци, които се включиха в борбата с COVD-19


В знак на уважение и признателност за благородното дело, от Общината публикуваха имената на фирмите, гражданите и организациите, които не останаха безучастни и дариха в името на опазване на човешкия живот в борбата с COVID 19.


"Доброто няма възраст! Всеки дарителски жест е ценен и хората с добри сърца няма да бъдат забравени, независимо от времената и нравите. Община Добрич благодари на всички достойни хора, които не се поколебаха и се включиха в борбата с COVD 19 без значение с дарение или доброволчество. Техният пример е достоен за уважение и гордост, защото Добрич познава силата на Благородството", написаха от местната администрация в официалната си фейсбук страница, като благодариха на всички дарители и доброволци и им пожелаха здраве, сполука и щастие. 


Дарители на Община Добрич и социалните заведения са:

”ЕСЕТЕРЕ БЪЛГАРИЯ” ЕООД ”НЕОПЪРЛ БЪЛГАРИЯ” ЕООД ФОНДАЦИЯ „МИЛОСТИВО СЪРЦЕ” "Агропакт” ЕООД "Донау Стар БГ” „Радибред” ЕООД „Инър Уийл Клуб” "Голд Ленд” ООД Мая Димитрова Катя Бонева Фондация „#ПредайНататък" „Агропакт” ЕООД- Катя Митева Боева IV Б клас на СУ „Св.Св. Кирил и Методий” Галин Сашев Гешев I Г клас на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ Кафе-сладкарница „ Идалго „ – гр.Добрич Кафе-сладкарница „ Захира „ – гр. Добрич Деца и родители от ІІ-ри В клас към СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ –гр. Добрич Генералното консулство на Република Турция в Бургас Електроразпределение Север АД "Мадрид" 38 "Пауър Съплай България" ЕООД "МИС ВАНИНИ" ЕООД "Савимекс ООД"