Идеи за нови градински мебели

Всеки, който притежава къща със собствен двор, иска да направи мястото за почивка и релакс на открито да е максимално приятно и уютно.

Идеи за нови градински мебели

Без наличието на подходящите градински мебели това е невъзможно, така че сега ще обясним техните особености и наличните в Бриколаж видове.



Какво представляват градинските мебели като цяло

Това е допълнителното оборудване за дворното пространство като маса със столове, различните разновидности на пейки, шатри, декоративни фигурки, чадъри и т.н. Тяхното предназначение е, на първо място, да създадат подходяща среда за почивка и посрещане на гостите. На второ, те играят и декоративна роля, чиято цел е да допълнят естествено дворната морава и да направят мястото приятно за окото.

Разбира се, съвременните предложения на градински мебели са толкова разнообразни, че Вие можете да проектирате функционалността на дворното си пространство така, както винаги сте мечтали. Без значение дали искате да поставите шатра, хамак, да създадете фонтанчета или декоративни шадравани, да има шезлонги, люлки, пейки и беседки. Всичко това вече е налично, а евтините цени са повече от достъпни.

Основно видовете се делят на два:

Стационарни - в повечето случаи представляват дворен интериор, а предназначението им е да стоят на едно място. Устойчиви са на различните атмосферни влияния;

Преносими - характеризират се със значително по-малките си размери и тегло, което ги прави подходящи за бързо изнасяне и прибиране при необходимост.

Нови модели в Бриколаж

Повече от всякога днес имате възможност да развихрите въображението и креативността си, за да създадете двора край къщата си по индивидуален проект, така както винаги сте мечтали. Многообразието от градински мебели и допълнителни аксесоари е безгранично, което дава свободата да превръщате мечтите си в реалност и то за нула време. Как става това? Разбира се, с новите модели градински мебели в Бриколаж.

Съвременните продукти, освен че са уникални по своя дизайн и лекота на полагане и сглобяване, те ще Ви изненадат и със своята външност и цветови разновидности. Без значение дали искате модерна шатра, красив фонтан или хамак, на който да се припичате по цял ден на слънце! Маси с красиви столове за приятели и познати, както и люлки за децата, докато си пиете кафето на слънце! Тук имаме всичко и то на изненадващо достъпни цени за всеки.

Предлаганите градински мебели са изработени основно от дърво, палети, пластмаса, ПВЦ или ратан, с което изборът е толкова голям, че можете успешно да ги комбинирате спрямо Вашия стил.