Атанас Атанасов предложи конкретни решения на проблемите в таксиметровия превоз

Организирана от кандидата за кмет Атанас Атанасов и неговия екип среща-разговор (вчера, 14.30 часа, бензиностанция „Атансов Груп“ в кв. „Дружба 1“) с представителите на таксиметровия превоз на пътници в Добрич премина изключително ползотворно.

Атанас Атанасов предложи конкретни решения на проблемите в таксиметровия превоз

Подкрепата си за кандидатурата на г-н Атанасов за пореден път изразиха и представителите на ПП„Зелена партия“ в лицето на Пламен Първанов, който присъства на срещата,  като областен координатор и управител на  фирма за таксиметров превоз.
 


Работещите в сферата на таксиметровите услуги повдигнаха редица въпроси, които с времето според тях,  са се загубвали в пространството и не са намирали обществен отзвук и в управлението. За нелегалните  таксиметрови превозвачи, т.нар. „цветни таксита“, за наличните, но реално неработещи таксиметрови стоянки (поради тяхното местоположение и липса на пътникопоток), за нелегалните стоянки, за непосилните минимални глоби, с които таксиметровите шофьори биват санкционирани (най-ниската стойност е 200 лв.) и за още много други наболяли теми в сектора заговориха активно всички присъстващи.

 

Кандидатът за кмет Атанс Атанасов категорично заяви, че ще работи за актуализацията на таксиметровите стоянки, за броя на паркоместата, за преустановяване дейността на нерегламентирания таксиметров превоз. Разбира се, не липсваха и предложения, едно от които бе именно създаването на Обществен съвет или Сдружение от представители на превозвачите, с активното им участие при разискването и реализирането на идеи за развитие на сектора.

 

Г-н Атанасов бе категоричен в обещанията си към представителите на таксиметровия превоз „...Всеки  изряден превозвач очаква адекватни условия за  работа...всички вие издържате семейства...не говорим за печалба, а за това всеки ден да успявате да нахраните семействата си...“.
 

Представяйки ясната си позиция по отношение на политиката, която трябва да бъде водена занапред в този сектор, кандидатът за кмет Атанас Атансов  бе категоричен: „...  само работа в екип – ГРАЖДАНИ И УПРАВЛЯВАЩИ - за бъдещето на Добрич и всяка сфера от обществения му живот е успешният  ход за развитие на града ни... „