Добричката рок банда Creep става на 2 години

Добричката рок банда Creep отпразнува вчера своя втори рожден ден.

Добричката рок банда Creep става на  2 години



Групата датира от 31 май 2018 година. В самото начало били само Станислав Михайлов и Александър Бонев, които се събирали да свирят на китара. След това открили бас китариста Светослав Енчев- Светльо и вокала на групата Росен Петров. Не след дълго бандата се сдобила и с барабанист – Татяна Иванова. 


През последните няколко години групата претърпя и няколко промени. От петима, членовете станаха трима. Сегашният състав е Александър Бонев - китара, Светослав Енчев (Светльо)- бас и Станислав Михайлов – ударни.  

Рок музикантите от Creep  са свирили на редица фестивали у нас и са носители  престижни награди от конкурси, сред които второ място на Националния фестивал на ученическите рок групи и наградата на „Студио 19“ в „Добруджа търси таланти“. Бандата записа и първия си студиен албум. Той е озаглавен „Newborn”, което означава новороден и в него са включени 10 парчета.


Татяна Иванова и Росен Петров, които са бивши членове на групата, поздравяват своите приятели от Creep за празника. "Пожелаваме им да не спират да пълнят клубове, да не спират да правят албуми, да се хвърлят на погото,да свирят здравата и да се забавляват яката!", споделиха те.