Нов тенис комплекс радва добричлии (+СНИМКИ)

С демонстрации на спортистите от клуб „Добруджа” откриха новия тенис комплекс днес

Нов тенис комплекс радва добричлии (+СНИМКИ)


Модерното съоръжение се намира в двора на Народното читалище „Добрич – 2017”. То състои от 3 червени корта. Предстои създаването и на четвърти, който ще бъде с изкуствена настилка.  



На откриването присъстваха председателят на ОбС – Добрич Мая Димитрова, директорът на Дирекцията „Хуманитарни дейности“ Дияна Борисова, общински съветници, родители и гости. Кратка програма с танци представи група от НЧ „Добрич – 2017”. 



„Вярвам, че дейността ще продължи не само на тенис клуба, а ще съумеем да използваме цялата площ на читалището рационално“, каза Мая Димитрова. Тя поздрави председателя на тенис клуб „Добруджа” инж. Ташко Ташев и старши треньора Юри Дойчев за положените усилия за създаването на комплекса.


„Радвам се, че в града има още едно място, където нашите съграждани ще могат да спортуват, а децата ни не просто ще тренират, но и ще развиват спортсменски дух, стремеж към съвършенство и към това да надмогнат себе си“, сподели Дияна Борисова.

Новата придобивка на Добрич се разпростира на площ от около три декара и половина. Инвестицията е в размер на над 150 000 лева.