Близначките Деси и Граци от Добрич превземат американския шоубизнес

Близначките Деси и Граци от Добрич превземат американския шоубизнес
Близначките Десислава и Грациела Сандеви тръгват от Добрич, за да се опитат да превземат американския шоубизнес.

Днес те вече имат голям успех зад гърба си - участие в първите кръгове на световноизвестното шоу "Мислиш си, че можеш да танцуваш". Мечтите им са още по-големи, а силната им връзка помага да пробиват в този нелек бизнес.


Те напускат родния Добрич на 16-годишна възраст, а в момента са в Лос Анджелис, където устремено желаят да се развиват. 


„Записахме се във Великотърновския университет със специалност Туризъм. След това, благодарение на нашето следване в университета, имахме възможността да запишем стаж в Америка“, споделят сестрите.


Близначките решават да намерят кастинги за танцьори, за да се развиват в тази сфера. Така животът ги отвежда в предаването „Мислиш си, че можеш да танцуваш“. Там те се сблъскват с едно условие – не могат да продължат напред дори и журито да ги хареса, защото визата им има определени изисквания. Въпреки това те успяват да представят България в най-добрата й светлина. Участието в предаването отваря множество врати на Деси и Граци след това. 


„От малки сме искали да дойдем в щатите и да се развиваме тук. Обичаме родния си град, обичаме България, но искахме да излезем от комфортната си зона и да пробваме в Съединените щати", споделят момичетата.


Близначките са категорични, че връзката им като сестри е много силна:


„Връзката между близнаци е много специална, само те знаят за какво става въпрос“


Източник: nova.bg


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+