До 12 юни родителите потвърждават записването на първокласници в СУ „П.Р.Славейков“

Това може да се направи всеки ден от 8:30 до 16:30 часа на определените места в училището

До 12 юни родителите потвърждават записването на първокласници в СУ „П.Р.Славейков“

Планираната за началото на месец юни първа родителска среща няма да се състои заради мерките за ограничаване на разпространението на новия коронавирус. Това налага комуникацията с родителите да става по електронен път или по телефон, уточняват от СУ „П.Р.Славейков“.



От учебното заведение напомнят, че в срок до 12 юни родителите трябва да представят издаденото от ЦДГ удостоверение за задължително предучилищно образование (оригинал), с което да се потвърди записването на детето в първи клас в СУ „Петко Рачов Славейков” за учебната 2020/2021 г. Това може да се направи всеки ден от 8:30 до 16:30 часа на определените места в училището.

От пресцентъра на училището уверяват още, че подготвят началото на новата учебна година и ще работят за успешен старт и висок стандарт на обучение при полудневна или целодневна организация, с възможност за организирано столово хранене; сигурна и безопасна учебна среда; развиване на заложбите и простор за фантазиите и мечтите на децата, в обстановка на обич, сигурност и разбиране; както и модерна и комфортна материална база.