Гражданите, включени в списък за настаняване в общински жилища подават актуална декларация до 15 юни

Граждани, които не са изпълнили задължението за подаване на актуална декларация, ще бъдат изключени от окончателния списък за настаняване през 2020 г.

Гражданите, включени в списък за настаняване в общински жилища подават актуална декларация до 15 юни

Гражданите, включени в окончателен списък за настаняване в общински жилища за 2019 година трябва да подадат актуална декларация по чл. 7 от общинската наредба до 15 юни 2020 г. включително. Срокът е удължен във връзка със Закона за мерките и действията по време на извънредното положение.  



Декларацията се получава и подава на 6-то работно място в Центъра за услуги и информация на Община Добрич. Декларацията може да бъде изтеглена (ТУК) и да бъде подадена на адрес: jil.dek@dobrich.bg. Допълнителна информация може да се получи на телефон: 058/600040 и чрез централа 058/600003 - вътр.224. 

На основание чл.14, ал.1, т.6 и ал.2 от Наредбата за реда и условията за установяване на жилищни нужди, за настаняване под наем, управление и разпореждане с жилища от общинския жилищен фонд на Община Добрич, всички граждани, които не са изпълнили задължението си за подаване на актуална декларация, ще бъдат изключени от окончателния списък за настаняване през 2020 г.