Любителите на предизвикателства посреща вдигаща адреналина атракция край Каварна

Спиращата дъха атракция „Зип Лайн” край Каварна започна своята дейност на 10 юни и вече посреща любителите на предизвикателства.

Любителите на предизвикателства посреща вдигаща адреналина атракция край Каварна

„Зип Лайн Топола скайс” е страхотно приключение за онези, които обичат високия адреналин.  Разположено на територията на Топола скайс Ризорт & Аквапарк, най-модерното съоръжение за екстремно спускане е с дължина 468 метра и надморска височина от 115 метра. Скоростта на спускане достига до 80 км в час.


„Чувството да се спуснеш е все едно да летиш с птиците”, заяви пред Добрич Онлайн/Каварна Днес ръководителят на съоръжението Мирослав Минтов. Той допълни, че много от хората, които са опитали, искат да повторят.

Невероятна панорама се разкрива пред погледа на човек, докато се спуска по трасето и въпреки високата скорост, която се развива, предпазните очила позволяват на потребителите да разгледат цялото крайбрежие и да се насладят на безкрайната синева, отриваща се пред очите им.

От отварянето на атракцията до момента от нея са се възползвали стотици любители на екстремните усещания, а за настоящия сезон вече има записани групи.

Работното време на „Зип Лайн Топола скайс” е от сряда до неделя, от 9:30 до 17:30 часа.