Атанас Атанасов гостува на Пенсионерски клуб-2

С много вълнение и възрожденски песни бяха посрещнати кандидата за кмет Атанас Атанасов и неговият екип в Пенсионерски клуб-2 в Добрич.

Атанас Атанасов гостува на Пенсионерски клуб-2

Още с пристигането си, кандидатът за кмет Атанас Атанасв и кандидатите за общински съветници от листата на партия „Атака“ бяха приведствани с „Добре сте ни дошли, приятели“ в изпълнение на част от членуващите в клуба дами. В изключително приятелска атмосфера и нестихващ  патриотичен  дух премина дискусията за наболелите проблеми в ежедневието на всеки гражданин на град Добрич и неотложните, и спешни мерки, които трябва да бъдат предприети в сферата на здравеопазването и социалната дейност, за да се осигури спокоен живот на хората от третата възраст .


 

„...Вашата гостоприемност и непомрачената от напрегнатато ни ежедневие воля и борба за достойни старини за пореден път подсилват моята вяра в бъдещето на нашия град...“, развълнувано  започна своето изложение г-н Атанасов. Той представи акцентите от своята програма, като обеща на всички присъстващи, че ще продължи да работи все така, с цялата си душа и енергия за повишаване жизнения стандарт на гражданите в Добрич.
 
2_600_02
 

3_600_04