Добрич ще е домакин на Фестивала „Здравей здраве”

Добрич ще е домакин на четвъртото издание на фестивала „Здравей здраве”, който тази година ще се проведе на 26 и 27 юни в АЕМО „Стария Добрич” и Градския парк „Свети Георги”.

Добрич ще е домакин на Фестивала „Здравей здраве”

Събитието е под надслов „Изцелявайки себе си, изцеляваме и планетата”.



Официалното откриване на Фестивала „Здравей здраве” ще е на 26 юни, от 17:30 часа в Кафенето в  „Стария Добрич”. Събитието е отворено за всички граждани на Добрич и региона, с безплатен вход. Ще присъстват лектори от цяла България, които ще говорят за здравословния начин на живот.

Програмата включва:

26 юни

18: 00  - Среща – разговор с проф. Живко Желев / изобретател, председател на НПО „Единение ДЕН.”

27 юни 

Място на провеждане - Градски парк „Свети Георги” пред парк-хотел „Изида”

08:30 ПайдаЛаджин – ценност за човечеството и начин на живот. Практика за промяна към хармония, жизнена сила, дълголетие и просперитет – Камен Филипов

Място на провеждане – Етнографски комплекс "Стария Добрич" / Кафене 

10:30 БИОРЕЗОНАНС и Стратегия на живота – Камен Филипов

11:30 Ароматни композиции за душата. 

Медитация ЖЕРТВА ИЛИ СВОБОДА. СВОБОДАТА ДА НАПРАВИМ ИЗБОРА. ПОЕМАНЕ НА ОТГОВОРНОСТ – Кремена Николова

12:45 - 13:30 - Почивка

13:30 Можем ли да превръщаме грешките в успех - д-р Живка Василева / психотерапевт

14:30 Природосъобразно хранене според естествените нужди на тялото – Лилия Костадинова / Здравно студио – Варна

15:30 Канген – живата водородна вода – Силвия Цакова

16:30 Медитация ОТ ЗАГУБА НА ЛИЧНАТА ЕНЕРГИЯ КЪМ КРАСОТА И ЦЯЛОСТНОСТ. ПРЕПРОГРАМИРАНЕ НА ДНК - Кремена Николова

17:30 ПО ПЪТЯ НА САМОИЗЦЕЛЕНИЕТО ЧРЕЗ СЕБЕПОЗНАНИЕ във времето на Великия Преход – разговор с участието на представители на Сдружение „Път към Новия свят”и Център за природосъобразен живот и взаимопомощ.

18: 30 часа закриване на Фестивала

Имате възможност да се запишете за биорезонансна диагностика при Камен Филипов за 40 лв – в петък, 26 юни от 13.30 до 16.30 часа и по време на Фестивала в събота, 27 юни 2020 г.

Информация на 0895123696 – Венелина Бербенкова / Център за природосъобразен живот и взаимопомощ - улица "Кирил и Методий" 26, вх.Б, ап.3

Представяне на лекторите и изложителите

Проф. Живко Желев е изобретател, председател на НПО "Единение ДЕН", поставил си за цел да работи за добруване и единение на народите, за по-чист и добър свят. По пътя на духовното обединение чрез изучаване и пропагандиране на градивното и общото в ценностните системи, културните и научни постижения, народите да разкрият своето предопределение и начините, по които да представят своята национална идентичност и принос за добруването на човечеството във всеобщото споделено пространство на съвместно съществуване.

Д-р Живка Василева е завършила Медицински университет във Варна с придобита специалност по психиатрия. Занимава се с психотерапията като метод на лечение от 10 години.

Камен Филипов е с повече от 30 години професионален опит в областта на кинезитерапията и спортната педагогика. От 2005 г. работи в своя „ Холистичен, физиотерапевтичен и профилактичен център” Бургас като кинезитерапевт https://biomedis-bg.eu/service 

Организира семинари на тема „ Иновационни биорезонансни технологии за диагностика и терапия ”. Провежда презентации, образователни и практически семинари от лятото на 2016 г. на тема „ПайдаЛаджин – ценност за човечеството и начин на живот. Практика за промяна към хармония, жизнена сила, дълголетие и просперитет.”

ЛаджинПайда (ЛП) е естествена и природна практика с хилядолетни корени от Изтока. Чрез ЛП е възможно всеки по всяко време да си помогне и оздрави, в каквото и състояние да се намира. Първите резултати се постигат и усещат след 3-5 минути практика.

Преди две години Кремена Николова създала първата композиция „Отстоявам себе си“. Ползва готови етерични масла на наши, немска и австрийска фирми. Човек си избира един аромат – диша и пропуска етера в тялото си. Усеща го на различни места по тялото, обикновено там, където има блокажи. Николова работи и с кристали, всеки от които си има своето действие. 

Лилия Костадинова е рекреолог и уелнес мениджър, основател на Здравно студио в гр. Варна. От малка има интереси в областта на здравословното хранене, природосъобразния начин на живот и билковите продукти. В практиката си използва квантова диагностика, радиестезия, природни продукти и различни енергийни методи за балансиране състоянието на организма. На страницата на Здравно студио във Фейсбук можете да се информирате за курсовете и събитията на различна тематика, които се организират и провеждат на място или онлайн.

Силвия Цакова - Канген вода - живата водородна вода. Здравето на всеки човек е негова лична отговорност. ВОДАТА е най-важното нещо, за да бъдем здрави! Промените ли водата, променяте своя живот. Има много йонизатори на пазара, но за да не ви излезе скъпо, инвестирайте в най-добрите уреди. Японските уреди на фирма Enagic, която има 45 годишен опит, са сертифицирани с множество сертификати като медицински уреди.

Лиляна Донева - Живата козметика се добива по щадящ метод от семена и цветя. Съдържа множество биологично активни съставки - витамини, минерали, омега ненаситени мастни киселини, микроелемент . Тя стимулира естествените биологични процеси на кожата, подпомагайки я да се грижи сама за себе си, стимулира имунитета.

Kниги на сайта "Сириус" - щанд

Книгите на Татяна Микушина са съставени от Посланията или Диктовките, които тя приема в продължение на 12 години – от 2005 г. до 2017 г. Към настоящия момент са приети общо над 480 Послания от повече от 50 Същества на Светлината, които пребивават във Висшите планове на Битието и са призвани да помагат на човечеството в неговата еволюция. 

Съвкупността от всички Послания съставя цялостно Учение, в основата на което стои Нравственият Закон. Съществата на Светлината методично обясняват и доказват на нас, въплътените хора, защо е полезно да се придържаме в живота си към нравствените принципи и затова ни дават знания за двата най-важни вселенски закона – Закона за кармата и Закона за превъплъщението.В Посланията логично и последователно, стъпка по стъпка, се обясняват принципите на новата идеология, чиято основа са Любовта и вярата, честността и искреността, отказът от низки желания и некачествени състояния на съзнанието, чувството на братство и колективизъм, грижата за ближния и за целия Живот на Земята.