Майсторски клас по акордеон с Ангел Маринов ще се проведе в Народното читалище „Добрич 2017”

Класът по акордеон към НЧ "Добрич 2017", с преподавател Д.Дженков, организира майсторски клас на 24 и 25 юни с участието на преподавателя по акордеон в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“ в Пловдив - Ангел Маринов.

Майсторски клас по акордеон с Ангел Маринов ще се проведе в Народното читалище „Добрич 2017”

На 25 юни участниците ще покажат наученото в гала концерт в музея в Градския парк „Свети Георги” в Добрич. Гости изпълнители ще бъдат  Ангел Маринов, Георги Станимиров-студент по акордеон и ръководителят на оркестър „Извор” Петър Гочев. Концертът е с начален час 17:00 часа. 


Ангел Маринов е преподавател в АМТИИ "Проф. Асен Диамандиев" в гр. Пловдив, изпълнител инструменталист е на баян и бандонеон -  инструменти на които малцина свирят в България. Той е лауреат на редица конкурси в България и чужбина. Единственият българин който е журирал  в световни конкурси - Световен трофей по акордеон 2017 Франция, 2018 Канада, 2019 Португалия.

Петър Гочев е един от най-изтъкнатите добруджански акордеонисти, отличаващи се със свой собствен музикален стил и почерк в народната музика, уважаван в цяла България. 

За справки и записвания : Д.Дженков - 0893 681 666