ИОУ "Христо Смирненски" в Генерал Тошево тържествено изпрати своите възпитаници

ИОУ "Христо Смирненски" в Генерал Тошево тържествено изпрати своите възпитаници
Тържествена церемония по изпращането на седмокласниците са организирали в ИОУ "Христо Смирненски", съобщават от учебното заведение.

Начало на тържеството са поставили Мирослава Янкова и Мелиса Ахмед, ученички в седми клас, които са прочели свои есета, написани специално за празника. Тържеството е продължило с поздравления от класните ръководители на седмокласниците - Даниела Николова и Красимира Маринова. Те са припомнили на учениците вълнуващи моменти от живота им в учебното заведение. 


Седмокласникът Иво Димитров е връчил благодарствено писмо на директора на ИОУ "Христо Смирненски" Петя Панева и е изказал признателност и благодарност за усилията и грижите през годините на обучение. Тя е поздравила учениците за отличното представяне на Националното външно оценяване  и им е пожелала да бъдат все така отговорни, любознателни и амбициозни. Учениците от 7 “б” клас са изненадали всички свои преподаватели със специални и индивидуални номинации. 


Председателят на училищното настоятелство Яна Бонева е връчила свидетелствата за основно образование, специално подготвени албуми и подаръци.


Дългогодишният преподавател по математика Нелка Минчева е изтъкнала, че има девет ученици с резултат над 90 точки в областта от НВО. Отличните оценки за Добричка област са 37, като трима от тях са от ИОУ "Христо Смирненски" - Ива Димитрова, Иво Живков и Момчил Буюклиев. 


Тържеството е завършило с емблематичната за всички абитуриенти песен "Един неразделен клас".


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+