Ryanair възобновява полетната си програма до Бургас

Стартира продажба на билети до 6 дестинации

Ryanair възобновява полетната си програма до Бургас

От днес водещата европейска авиокомпания Ryanair обяви, че ще възстанови 6 маршрута до Бургас, част от своето лятно разписание за 2020г. В резултат на облекчените ограничения за пътуване в България, Ryanair насърчава летовниците да започнат да планират своята лятна почивка и да отпразнуват факта, че Европа успешно преодолява едни от най-предизвикателните времена. Повече информация за маршрутите, честотите и разписанието на полетите на авиокомпанията можете да намерите (ТУК).


Европейците вече могат да се възползват от възможността да резервират изгодна почивка на добра цена и да се насладят на българското слънце, красиви плажни ивици, гостоприемство и местни деликатеси, докато българите вече могат да сбъднат мечтаната си почивка, независимо дали е „у дома“ или в чужбина.

В чест отпадането на ограниченията за пътуване, единствено през интернет страницата на Ryanair.com, авиокомпанията стартира продажба на седалки от €19.99 за пътувания до края на септември 2020 г., които трябва да бъдат резервирани до полунощ на 6 юли (понеделник).