Зооцентърът в Добрич със собствен сайт за популяризиране на дейността му

Центърът за защита на природата и животните в Добрич има свой сайт, както и профили в социалните мрежи фейсбук и инстаграм

Зооцентърът в Добрич със собствен сайт за популяризиране на дейността му

Основната цел на дигиталното представяне е да направи Зооцентъра по-достъпен за любителите на природата, за да могат лесно да получат информация и да се запознаят с дейността му. Това е и опит той да се популяризира сред младите хора в цяла България, които прекарват голяма част от времето си в социалните мрежи.



Всичко това е част от проект, реализиран от млади студенти, всички родом от Добрич, но бивши или настоящи студенти в чужбина. Проектът има за цел да популяризира Зооцентъра на регионално и национално ниво, да установи дигиталните му канали за комуникация и да покаже на хората уникалността на мястото. 

Очаква се да бъде публикуван и малък документален филм за популяризиране на Центъра за защита на природата и животните. 

Преди 2 години директор на Зооцентъра стана младият еколог Християн Христов. Заедно с него в проекта за популяризиране на дейността участват още Петър Тухчиев, видеограф, Деница Рангелова, дизайнер, Мартин Кирилов, проектов мениджър, Жени Кирилова, социални мрежи, Мария Николов, проектов асистент.