"Добруджа кабел" с нова промоция, даваща възможност за два безплатни месеца

“Покани приятел” е програма, която позволява на всеки клиент на “Dobrich telecom provider” да покани свой близък и да стане потребител на “DtP”.

"Добруджа кабел" с нова промоция, даваща възможност за два безплатни месеца

В знак на благодарност за препоръката, телекомуникационната фирма  ще подари два безплатни месеца на този, който кани и един на приел поканата при сключване на договора. 



Доволните клиенти на “Dobrich telecom provider” могат да отправят покана на повече от един приятел, който да стане потребител на “DtP”, като всеки път ще получават по два безплатни месеца.

Само през юли  месец всички нови клиенти, подписали двугодишен договор за телевизия и интернет, ще получат безплатно канала “Diema xtra”. 

Тази година “Dobrich Telecom Provider” чества 20-годишен юбилей. Всички нови технологии в Добрич въвеждат първи през годините. Започват да предлагат 30 програми телевизия, когато не е съществувал интернет, а сега предоставят оптика в дома с HD телевизия и от 200 до 1000 mb/s интернет, професионално видеонаблюдение, телевизия на телефона, пожароизвестяване,видеонаблюдение на реките и умен дом (управление на всичко в дома). 

През април месец “Добруджа кабел” започна включването на първите клиенти от района на Лозята. Най-бързата оптичната мрежа в Добрич вече работи за потребителите в местността "Гази баба".