Атанас Атанасов разговаря със служителите в НОИ Дорбич

Следвайки организацията на графика за срещи с гражданите на Добрич, кандидатът за кмет Атанас Атанасов и кандидатите за общински съветници от партия „Атака“ разговаряха с работещите в НОИ град Добрич.

Атанас Атанасов разговаря със служителите в НОИ Дорбич

На срещата присъства и председателят на общинската организация на ПП „Зелана партия“ г-н Николай Герасимов, който за пореден път, от името на партията,  изрази официалната подкрепа за кандидатурата на г-н Атанас Атанасов за кмет на град Добрич.
 

В неформална обстановка г-н Атанасов представи акцентите в програмата „Бъдеще за Добрич“, като за пореден път изрази желанието си на тези срещи да разговаря с присъстващите по-скоро в диалогична форма отколкото, само предизборно.  

 

Има проблеми в града, в различни сфери на обществения живот и аз не го отричам, започна своето изложение г-н Атанасов. С програмата, която синтезирано ще представя пред вас искам да изразя категоричното си  мнение, че само с конкретни предложения и воля за действия ще променим статуквото в нашия град. Затова най-важният елемент в тези наши предложения е, че те са реално осъществими. Аргументирани са и са подплатени с решения.

 

Аз и моят екип от специалисти  работещи в различни сфери на обществения живот създадохме тази програма концентрирайки се в конкретни предложения, които пряко рефлектират върху начина ни на живот.

 

Здравеопазване, Образование, Социална дейност, Икономика, Култура и Екология – това са стълбовете на всяко гражданско общество, това са основите и на нашата програма. Предложенията ни за създаване на  фонд „Здраве“ и на марка „Произведено в Добрич“, реализиране на „Социални предприятия“, за водене на изцяло нова политика на управление на града ни, винаги в диалог с гражданите и представителите на различни сфери от обществения живот е пътят към по-добро бъдеще.

 

Който и да бъде новият кмет на град Добрич, аз и моят екип поемаме ангажимента и отговорността да работим за реализиране на изложените в нашата програма идеи и предложения, завърши г-н Атанасов.